top of page

Taşımacılık Sektöründe Yenilikler

Güncelleme tarihi: 17 Eki 2022


Günden güne yenilenen dünyamızda artık değişmeyen tek şey değişim olmuş durumda. Her gün yeni olaylar, yeni teknolojiler ve yeni gelişmeler ortaya çıkarken taşımacılık sektörü de bu yeniliklere ayak uydurarak güncelleniyor.




Hızlı Teslimat


Zaman bizler için en büyük hazine, kişiler artık alışverişlerini fiziksel bir şekilde yapıp zaman kaybetmemek ve yorulmamak için dijital ortamlardan gerçekleştiriyor. Zamanlarından tasarruf edebilmek için gerçekleştirdikleri bu alışverişlerinin de doğal olarak kısa bir sürede ellerine geçmesini istiyorlar. Buna bağlı olarak biz taşımacılara büyük bir iş düşüyor. E-Ticaret üzerinden gerçekleştirilen alımların her geçen gün artış göstermesi nedeniyle taşımacılık sektörüne olan ilgi de bir hayli artmış durumda. Bu ilgiyle beraber kullanıcıların memnuniyet seviyesini en üst düzeyde tutabilmek için Octovan Express olarak siparişlerinizi en kısa sürede müşterilerinize ulaştırmak için yenilikçi lojistik teknolojileri ile faaliyet göstermekteyiz. Bu sayede siparişlerinizi ortalama 8 saat teslimat süresi ile müşterilerinize aynı gün içerisinde ulaştırmaktayız.



Uygulamalar


E-Ticarette ve diğer pazar yerlerinde satışların bir hayli artış göstermesi nedeniyle satıcıların organize etmesi, ilgilenmesi ve bilgi sahibi olması gereken onlarca sipariş olabiliyor. Bu siparişleri tek tek analog bir şekilde kontrol etmek satıcıları oldukça zorlayan ve vakitlerini harcayan, bununla beraber pazaryerindeki muhtemel fırsatları kaçırmasına sebep olan bir durumdur. Octovan Express olarak işlerinizi en verimli şekilde yürüterek satışlarınızı arttırabilmeniz için siparişlerinizin bütün teslimat sürecini yönetebileceğiniz platformumuz ile yardımınıza koşuyoruz! Octovan Express'in kolay ve kullanışlı arayüzü sayesinde sattığınız ürün veya hizmetlerin teslimat durumunu pratik bir şekilde öğrenebilir, yeni siparişlerinizi sisteme girebilir ve teslimat süreci hakkında edinmeniz gereken bütün bilgilere kolay bir şekilde erişerek işlemlerinizi yönetebilirsiniz.




Uzman Ekipler


Yeni taşımacılık döneminde en çok dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesi siparişlerin güvenlik durumudur. Çünkü siparişler hızlı teslim edilmeye çalışırken hasara ve zarara uğrayabilir. Bunun için taşımacılık sürecinin en iyi güvenlik önlemleri çerçevesinde yürütülmesi ve bu önlemleri sağlarken uzman ekipler ile taşıma yapılmasına özen gösterilmelidir. Octovan Express olarak siparişlerinizin müşterilerinize en kısa sürede en güvenli şekilde ulaşmasına önem verdiğimiz için bünyemizde çalışacak olan her bir ekibin alanında uzman, işini severek ve güler yüzle yapmasına dikkat etmekteyiz. Bu sayede ürünlerinizi müşterilerinize kusursuz bir şekilde ulaştırarak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmanızı sağlamaktayız.


Fotoğraf ile Teslimat


Octovan Express’de siparişlerinizin teslimat ve güvenlik durumu ile ilgili kafanızda soru işareti kalmaması için fotoğraf ile teslimat sistemi mevcuttur. Bu sayede platformumuzdan siparişleriniz ile ilgili edindiğiniz bilgilere ek olarak fotoğraflar yardımıyla da güvenlik durumunu öğrenip bütün sürece hakim olabilir, son derece kaliteli ve hızlı taşımacılık sistemimiz sayesinde sipariş iade oranlarınızı %67 düşürebilirsiniz. Siz de profesyonel bir taşımacılık hizmeti almak istiyorsanız 0850 305 16 99 numaralı müşteri hizmetlerimizden ya da www.octovanexpress.com sitemiz üzerinden Octovan Express ile iletişime geçmeniz yeterlidir.


15 görüntüleme0 yorum
bottom of page